Kurssipäivä

Mitä etuja minulle on tästä kurssista?

Opeteltuasi Intialaisen päähieronnan voit tehdä sitä osana omaa hoitotyötäsi ja tarjota tätä upeaa hemmottelua asiakkaillesi. Tämä mielletään hemmotteluksi, mutta hoitosarjalla voi saada upeita hoidollisia tuloksiakin. Intialainen päähieronta on helppo toteuttaa ja sitä voi lyhennettynä tehdä myös messuilla ja tapahtumissa. Se on hyvin kysytty lahjakorttina ja myydään erityisesti joulun ja äitienpäivän aikoihin. Kurssin hinnan tienaa jo muutaman hieronnan tehtyään takaisin.

 

 

Kenelle kurssipäivä on suunnattu?

Intialaisen päähieronnan kurssipäivään voi osallistua ihan kuka tahansa. Toivottavaa olisi, jos aiot tehdä työksesi sinulla olisi alan koulutusta ja ihmiskehon toimintojen tuntemusta.
Kurssillani ei opeteta anatomiaa/fysiologiaa tai kiinalaista lääketiedettä. 

Olet pohjakoulutukseltasi esimerkiksi: terveyden huollon ammattihenkilö (koulutettu hieroja, sairaanhoitaja, fysioterapeutti, lähihoitaja tmv.), luontaishoitaja, kampaaja yms. 

Voit opiskella myös omaksi iloksi ja tehdä hoitoja perheenjäsenille ja läheisille.

 

Miksi "vain" yksipäiväinen kurssi tai verkkokurssi?

Yhteen kurssipäivään olen mahduttanut kaiken mitä sinun tulee tietää Intialaisesta päähieronnasta. Täysin saman opit myös verkkokurssillani. 
Monissa kaksipäiväisissä kursseissa on mukana rentoutusharjoituksia, meditaatioita ja muita itämaisia oppeja. Niistä voitte hankkia tietoa muilla alan kursseilla. Päivä painottuu itse tekniikan oppimiseen ja sen tekemiseen pareittain harjoitellen. Päivän aikana ei opetellä anatomiaa tai muuta ihmiskehon tuntemusta. Pidän kurssipäiviä oman kokemukseni pohjalta ja olen koulutukseltani koulutettu hieroja. Mikäli tarvitset anatomian ja fysiologian oppia kannattaa hakeutua esim. avoimen yliopiston lääketieteen perusteet verkkokurssille. 

Verkkokurssi on tehty kurssipäiväni rungon mukaisesti ja sillä käydään aivan samat asiat läpi kuin kurssipäivässäni. Ainoastaan et pääse itse hierottavaksi vaan sinun tulee harjoitella itsenäisesti esim. perheenjäseneen. Suosittelen verkkokurssille osallistujille, että käytte itse useammalla eri Intialaista päähierontaa tekevällä hoidossa ja saatte kokemuksia siitä minkälaista käsialaa heidän työskentelynsä on ja sen pohjalta muokkaantuu myös oma työnne.